Sağlık Bakanlığı Sağlık Personelinin İl İçi Atama ve Nakilleri Duyurusu
25 Nisan 2024

Sağlık Bakanlığı Sağlık Personelinin İl İçi Atama ve Nakillerinin Usul ve Esaslarına Dair Yönerge kapsamında Valilik Makamının 22/04/2024 tarih ve tarih ve 241870143  Sayılı Onayı ile oluşturulan Komisyonumuzun  24/04/2024   tarihli kararına istinaden İlimiz Ardahan Devlet Hastanesine 4 Hemşire, 1 Ebe, (Tercihler İl Merkezi Merkez Toplum Sağlığı Merkezine bağlı Sağlık Evlerinden alınacaktır.), Göle Devlet Hastanesine 3 Hemşire (Tercihler Göle Merkez ve Göle Toplum Sağlığı Merkezine bağlı Sağlık Evlerinden alınacaktır.) ve Posof İlçe Devlet Hastanesine 1 Hemşire münhal kadrosu açılmıştır.İl içi atama ve nakiller için müracaatlar 24  Nisan-2 Mayıs  2024 tarihleri arasında şahsen İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Birimine başvurmaları gerekmektedir. İlanen duyurulur.