Göle Devlet Hastanesine Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı.
10 Ağustos 2018

Göle Devlet Hastanemizde 1.Seviye 4 Yataklı Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi açıldı.Yoğun Bakım Ünitesi açılışına Ardahan Valisi Sayın Mehmet Emin BİLMEZ,Ardahan Milletvekili Sayın Prof. Dr. Orhan ATALAY,Göle Kaymakam Vekili Sayın Bedirhan İMAMOĞLU,Göle Belediye Başkanı Sayın Akın İSMAİLOĞLU ,İl Sağlık Müdürümüz Sayın Op.Dr.Erkan ÖZDEMİR,Diğer protokol üyeleri ve Göle Halkı katıldı.

Açılışı yapılan ve hasta kabulüne başlayan yoğun bakım ünitesinin Göle Halkına hayırlı olmasını diler,ünitenin açılışında himayelerini eksik etmeyen Ardahan Valisi Sayın Mehmet Emin BİLMEZ ve Ardahan Milletvekili Sayın Prof.Dr.Orhan ATALAY!a teşekkür ederiz.

Gerek Yoğun Bakım Ünitesinin açılışında gerekse Hastanenizde sunmuş olduğumuz  diğer hizmetlerde  güler yüzlü, hasta haklarına saygılı, ihtiyaç ve beklentileri tam anlamıyla karşılayan, hasta ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlayan, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti için başta Sayın Başhekimimiz, İdari ve Mali İşler Müdürümüz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz olmak üzere tüm çalışanlarımızı tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız.

20180809_140928.jpg
gole yogun bakim unitesi (2).jpg