14 MART TIP BAYRAMI
15 Mart 2022

14 MART TIP BAYRAMI

Ardahan Valisi Sayın Hüseyin ÖNER’in teşrifleri ile Ardahan Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı  programı düzenlenmiştir. Programa, Valimiz, Hüseyin Öner, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İl Sağlık Müdür Vekili Ulaş Şentürk, Hastane Başhekimi, Başhekim Yardımcıları, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.Sayın Valimiz ‘’Hekimlerimiz ve  kıymetli sağlık çalışanlarımız, yaklaşık iki yıldır tüm dünya ile birlikte ülkemizde de zorlu bir sürece neden olan Koronavirüs salgın hastalığı ile mücadelede filyasyon çalışmalarıyla olsun, aşılama ve tedavi çalışmalarıyla olsun doktorundan en alt seviyede görev yapan sağlık çalışanlarımıza varıncaya kadar tüm personelimiz her türlü riski göze alarak görev yaptılar. Bu fedakârlıklarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Büyük özveri ve üstün gayret göstererek, sağlıklı toplum için çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen başta Hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Konuşmalarından sonra Sayın Valimiz günün anısına pasta kesti ve sağlık personellerimize  karanfil hediye etti.

DSC_2308.jpgDSC_2273.jpg
DSC_2265.jpgDSC_2258.jpg