Posof Devlet Hastanemiz Yeni Binasında
17 Eylül 2018

Posof İlçe Devlet Hastanemiz yeni binasında hizmet vermeye başladı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasının yan tarafında bulunan yeni hastane binamız 5500 M2 açık alan ,3150 M2 kapalı alana sahip.Hastanemiz 6 adet hasta odasında 12 adet nitelikli hasta yatağı ile hizmet verecektir..Hastane binamız da ayrıca 3 Aile Sağlık Birimi, Diş Polikliniği, Evde Sağlık ve Obezite Birimi, Acil Servis, Röntgen, Laboratuar ve Diyaliz Servisi birimleri bulunmaktadır.
Posof İlçe Devlet Hastanemiz yeni binasının yapımında emeği geçen başta Ardahan Valisi Sayın Mehmet Emin BİLMEZ ,Posof Kaymakamı Sayın Enver YILMAZ,Ardahan Milletvekili Sayın Prof.Dr.Orhan ATALAY,Posof Belediye Başkanı Sayın Cahir ULGAR olmak üzere,Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına,Posof Devlet Hastanesi çalışanlarına,desteklerini esirgemeyen diğer kamu ve kuruluşlarına teşekkür eder,yeni hastane binamızın Posof halkına hayırlı olmasını dileriz.

Hastane Binasından görüntüler.